fredag..

vad snabbt tiden går! tråkigt att det redan e fredag.. vill ha en till veckas sportlov haha ;p
iaf.

idag har vi familje middag hemma typ, vi ska äta mammas goda empanadas =)
o så kommer michael oxå hihi :) senare på kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra.. kanske hittar på något m michael..

skulle t kista o köpa lite mer grejer men jag är så jävla förkyld att jag inte ens pallar röra på mig.. har så ont i halsen så jag knappt kan prata o feber o massa annat.. ohh sååå jobbigt! kunde inte ens sova inatt.. men men.

måste börja städa här o så måste jag duscha, kräma in mig med nya krämen, klä på mig, platta håret o sen sminka mig.. blääääää jag orkar inte!!

men jag måste.. så det får bli ett tråkigt inlägg

kraaam (kan inte pussas för jag smittttassss)

mini shopping

hej! :)
dagen då jag skrev sista inlägget, gjorde vi faktiskt inte så mycket mer än att kolla på Juanes en liten stund, o sen kolla på film..tills vi somnade, jag o jempan alltså..

vi vaknade vid 1 dagen efter och softade hemma tills mamma kom hem, vi fixade oss o drog t väsby. gick runt i centrum lite, åkte upp hem t jempan o sen gick vi ner t solariumet.. det var sååååå skönt att bara ligga där o lyssna på musik o känna den där sköna värmen i tjugo minuter.. jag ville inte att tiden skulle gå haha ;p

när vi var klara, cyklade jempan hem och jag drog hem t mig.. mötte adrian, som var på väg hem, i sollentuna..vi pratade lite o sådär.. när jag kom hem hade mamma gjort ost och skinkpaj o flickorna o eve (syrran) hade bakat bullar.
vi åt, pratade o skrattade en massa.. klockan tolv satte på vi chilenska kanalen o kollade på en serie.. sen fick vi vänta i en timme tills el festival d viña började.
samtidigt smsade jag med pappa och annie(syrran) som bor i chile, och som var på festivalen..de sa att de hade en stor sverige flagga, o ja..vi såg faktiskt den.. flaggan alltså, inte dom.. de stog bredvid några som hade norge flagga så därför visste vi vilka det var.. hihi kul!
men iaf.. kollade på santana som vid kl halv 4 fortfarande spelade. o då orkade jag inte nå mer, så jag somnade.. vaknade när dinamita show hade börjat men var sååå trött så jag bara stängde av tvn..

idag vid ett vaknade jag av en otroligt "bra låt" som emely o tiziana sjöng.. o när jag försökte skrika att de skulle vara tysta så svek halsen mig.. shit vad ont jag hade, och har.. eftersom kl ändå var ett nånting så gick jag upp..
käkade frulle m familjen o sen så började jag fixa mig.. men fan vad förkyld jag var, och är..

betalade mina räkningar och så drog jag o mamma t kista o shoppade lite. hon köpte sina krämer o underlagskräm o sånt.. jag däremot köpte, en stickad "väst" (kofta), underkläder o cotton pads från Cubus, underlagskräm, rouge och Summer glow (kräm) från H&M, ett "orange" linne o svarta jeans tights från Gina och två ansiktsmasker från KICKS..

slänger in en bild på det jag köpte (bilden e lite keff men det beror bara på min keffa mobil =))

så nu har jag fyllt min garderob lite mer, fastän det jag egentligen borde göra är att rensa den.. har så mycket skit jag inte använder.. om jag orkar gör jag det snart..annars nån annan dag ;p

imorgon ska min bebis komma på vår familjemiddag.. vi har inte träffats på några dagar eftersom han jobbar och jag har gjort annat.. hihi. snart är det onsdag och då får vi reda på könet  på pipas.. som jag sa t jenni "då får vi reda på om det är en pipasito eller en pipasita" haha =)

det får vara för ikväll men jag skriver nog imorgon, efter jag varit i kista o shoppat lite mer.. moahhaha :)
pussss o kraaam!



24/2

igår kom min bebis hem vid 4 o då åt vi av den goooda maten hans pappas fru lagat.. hon gör alltid så god colombiansk mat =)
michaels pappa hade sagt t mig att äta m dom, men jag sa att jag skulle vänta på michael.. o när bebis kom hem sa han t honom att jag var sjuk för att jag inte ville äta o att han tyckte att jag såg sjuk ut o så, då gick michael t rummet på en gång o satte sig vid sängen o frågade hur jag mådde o ba ställde en massa frågor.. haha jag försökte verkligen säga att jag mådde bra o att jag bara väntat på honom men han ba typ; du vet att du kan berätta om det är något..har det med bebisen att göra? varför är du sjuk? haha så till slut började jag garva o drog med honom t köket för att äta.. haha så jävla söt asså bebisssss!

iaf.. vi åt o sen la vi oss på hans säng (igen..) o kollade på film o pratade o myste hihi =) lite senare duschade jag o så fixade jag mig.. tog bussen hem vid 20 i 8 o träffade jempan.. vi kom hem t mig o åt.. gratinerade spaghetti med korv, sen kom tizi (min systersdotter, jennifers syster) o så gjorde vi lappar t skattjakten vi förberett för amanda.. vi gömde presenterna, som jenni köpt i chile, lite överallt.. till och med i toa grejen..asså själva "hålet" hahaha fett äckligt..
när amanda kom, gick hon runt och letade efter de.. sen satt vi o chilla till typ tolv o då drog vi t donken i fridhemsplan, köpte mat o sprang för att hinna med sista tunnelbanan hem..
vi kom hem, spelade uno o satt uppe o pratade till typ 3,4 på morgonen..

vi vaknade vid tjugo i ett, käkade frukost o sen drog amanda.. jag, jempan o tizi satt o pratade med mamma o lyssnade på hennes berättelse om chile, min pappa och en orre.. haha min mamma e så skön asså.. iaf.. medans mamma berättade, lagade jag mat.. kyckling och goda risen mamma lärt mig göra hihi :D o sallad såklart..

vi träffade pia en stund oxå.. jag skulle dra t kista men d blev inte av.. iaf, senare åt vi o d va inte lite gott asså haha ;p

sen gick vi o la oss, kollade på alpha dog och en prinsessas dagbok o sen somnade vi.. jag o jempan alltså..
jempan har gjort kokosbollar och jag ska göra kola.. ååhh vad gott! sen är vi helt förberedda för el festival de viña del mar =D fettttt nice!
imorgon kmr syrran o vi ska kolla på d igen.. från 02 - 06 på morgonen :)

nej nu ska jag göra kolan..

pusssss


sportlov

hej =)

oh gud vad skönt att det äntligen är sportlov.. orkar verkligen inte med skolan.. =/
whatever.


i fredags så kom jempan hem t mig.. vi chillade ett bra tag innan vi började fixa oss.. jempan plattade mitt hår. det var ett tag sen jag hade gjort det.. vi sminkade oss o satte på oss kläderna för kvällen.. vid kvart i elva drog vi hemifrån mig. vi kom fram vid kvart över elva o d fanns typ 4(?) människor på plats.. vi ba eh? men iaf.. vi dansade o så, o vid halv ett, ett började det komma mer folk..

kvällen blev ganska lyckad fastän det inte fanns så mycket folk.

vi drog hem t mig när det slutade vid 3. när vi kom hem åt vi, o sen gick vi o la oss..tror inte att det ens tog 5 minuter för att somna, iaf inte för mig..var sååååå trött!!


dagen efter (lördag) vaknade vi vid 12, halv 1 o käkade frukost med mamma.. sen chillade vi bara hela dagen.. vi drog ut en stund, o ba töntade oss.. sen gick vi hem, jempan började fixa sig.. hon skulle ut igen.. o jag kollade på When a stranger calls med mamma.. när jempan skulle dra, började jag fixa mig, skulle träffa michael i stan, o när jag var klar träffade jag vanessa o åkte med henne t stan. där mötte jag michael, följde med honom t jobbet o kom hem t honom vid halv 3.


vi myyyste lite o sen så somnade vi..

igår vaknade vi vid 10 för små pojkarna var här..oh gud dom är sååå underbara!! så vi var med dom ett bra tag, kollade på film o kittlades o lekte en massa.. sen var jag så hiiimla trött så jag ba somnade när michael va o handla m sin pappa. vaknade typ 2 timmar senare o var vrålhungrig, så min underbara bebis serverade mat o hämtade d t rummet. jag åt o sen somnade jag igen..i typ en timme till...förstår inte hur man kan vara så trött..

vi tittade på El Cartel De Los Sapos o vid halv 12 skulle bebis sova för att kunna gå upp halv 6 idag, t jobbet.

eftersom jag är värsta sömntutan som ni märker så hade jag inga problem m att somna igen, sov faktiskt till 1 idag..sjukt men sant =)


vaknade o jempan ringde mig, käkade flingor o nu chillar jag bara medans min älskling kmr hem, vilket är om ungefär en timme.. ohh skynda!!


idag ska jag vara med bebis en stund, sen ska jag hem o träffa jempan o amanda..o typ kolla på film hihi =)


nu ska jag kolla runt lite på nätet o sen film tror jag.. om jag inte somnar igen.. eller jag kanske borde hjälpa till här? ja..det får nog bli det.. efter filmen hahaha ;p


PUSS å KRAM!


rakim y ken y - un sueño

idag är det prick ett år sen jag kom till chile..vid den här tiden hade jag typ precis landat..GUD vad jag längtar tillbaks!
då lyssnade jag på den här låten hela tiden och kopplade den till en person i chile, och en annan låt som jag oxå lyssnade på var tony dize - dime.. den påminde mig oxå om personen som fan, o snart skulle jag få träffa personen..OH!
iaf.

sitter och lyssnar på låtarna och vill åka till chile, inte för personen, utan för att det är så jävla skönt därborta..har fan mer kompisar där än här o så har jag ju pappa, syrran och en maaaassa släktingar!
jag vill till colombia och sen till chile, så vi får hoppas på att det går.. det gäller att bara fortsätta spara pengar..hoppas!

"las horas pasan y yo sigo aqui, extrañandote..
es como un vicio que me amarra a ti y yo sigo deseandote"

min graviditet

idag är jag i vecka 17, hade trott att jag inte fick träna med magen och inte sola solarium för att jag hört det någonstans.. o det tyckte jag var lite tråkigt.. men så smsade äldsta syrran mig idag..såhär skrev hon "syrran, jag läse på gravid.se att d bara e bra att träna under graviditeten o att man kan träna vad som helst så länge man känner att d e ok..du behöver ju inte ta i så mkt, o tvärtom så står d att man ska träna mage och bäckenmusklerna så länge du kan för du klarar förlossningen o återhämtningen bättre :) så träna på! :)"

blev såklart skit glad, så jag ska köpa gymkortet så fort jag får mitt studiebidrag..
det gick typ 3 minuter o så får jag ett till sms.. den här gången står det såhär;

"O en annan grej, du får visst sola i solarium, bara inte överdrivet: :)"
DÅ blev jag skit glad.. ohh vad skönt för det finns ett skitbra solarium i väsby där jag ska sola nån gång då o då..bara för att få lite färg.. det kostar visst lite mer än andra ställen men det är ju jätte bra så d får va :)

tillbaks till graviditeten, jag känner mig bättre..fast jag får lock för speciellt ett öra hela tiden..det känns skit jobbigt men finns inte så mkt jag kan göra..
vet inte om jag sagt att jag har tid den 4 mars hos Mama Mia för att ta reda på vad det är för kön :) längtar!

nu ska jag fortsätta lyssna på musik o städa lite innan mamma kommer hem, o jempan oxå hihi
PUSS!

förlåt..

jag e så himla dålig på att skriva i bloggen men får försöka att göra det bästa..förutom att jag är dålig på att uppdatera har jag en så otroligt seg data o det är inte så kul.. =/

iaf, jempan kom hem t mig o sov här i två dagar åååh vad roligt vi hade :D
vi skulle ju överraska någon speciell, och det var såklart min michael :) jag jempan och så får vi ju inte glömma johanna, åkte till hans skola och mötte honom där..hihi han blev glad sa han :D fettt söt!
när han slutade, åkte johanna till k, jempa till d, och jag åkte hem t honom med honom..vi chillade ett tag o sen skulle han träna, så jag rörde mig hemåt o mötte jempan som oxå va på väg t mig.. vi kom hem o åt, sen la vi oss på min säng..pratade lite o sov i några timmar.. mamma väckte oss för att hon ville att vi skulle följa med ner o handla så d gjorde vi o så passade vi på att köpa choklaaaad :D GISSA VILKEN?! apelsin krokaaaaaaant såklart haha

vi kom hem o åt igen..fast då tomamos 11 =) o sen kollade vi på Ghost med mamma. vi höll på att dö, förstår inte hur vi inte gjorde det.. jag hade värsta knuten i halsen i typ ett år o ville bara gråta haha ;p
iaf, efter det gick vi o la oss igen o somnade typ på en gång har jag för mig..

jag kan tyvärr inte skriva på bloggen om det jag gjorde igår MEN det har inget att göra med att ha gjort något konstigt, varit otrogen osv.. bara att vissa läser bloggen o d blir nog inte så bra då va ;p kan bara berätta att jag var med michael en stund o drog hem på kvällen.. nu jobbar min duktiga älskling så vi ses inte idag... för han jobbar till sent och jag ska ut o festaaa iii stadshageeeeeeeen igen :D o dansa ännu mer salsa o ännu mer reggaetonnnnn ;)

nu ska jag äta o vänta på jempan..

PUSS!! ha en hur trevlig helg som helst för det tänker VI ha ;)

hemma o väntar!

tjaba tjena hallåååå :)

på mentorstiden fick jag närvaro rapporten..kanske borde kalla den för frånvaro haha ;p o mitt schema...såg att de ändrat samhälle på torsdagar, från första timmen till sista..det betyder att jag börjar lika tidigt som annars fast det var meningen att få börja senare på torsdagar.. får prata med läraren o se hur det blir..orka bild på morgonen..? aja..

sen hade vi ju engelska o då fick jag göra provet som egentligen var till fredagen den förra veckan, iaf.. jag hade ju pluggat till det och det gick ganska bra tror och hoppas jag! när jag var klar fick jag gå ner t klassrummet o kolla på en liten bit av filmen stand by me den e sååå bra hihi =) vi slutade två o då åkte jag direkt hem.

mamma hade lagat charquican (gryta av grönsaker, potatis och köttfärs) fetttt gott! åt o gick o la mig på sängen o kollade på tv.. skulle träna vid 5 men jag var helt död så jag sa d t syrran o efter en stund så skrev hon att hon kommit försent och de hade slutat släppa in så d va tur att jag inte gick..imorgon vill jag iaf träna.. läste att det är viktigt att hålla igång.. =)

imorgon har jag idrottsprov vid halv 3 men innan det ska jag o jempan (som är på väg till mig nununu!!!!!) överraska en väldigt speciell person hihihi mmmmmmhhh bra skit :)

NU ska jag bara sitta här o vänta tills jempan kommer..OHHH jag ska få vara med min bebisssssssss =D

nu e jag ännu mer glad än vanligt hihi PUSSARRRRR!


skola

HEJ! :D
nu e jag på g igen! så jääävla skönt att komma upp på morgonen istället för att sova heeela dagen..nej, kanske inte men det är iaf skönt att komma till skolan igen..var ett tag sen.
bebis kom hem t mig o vi fixade med boxen i mitt rum, sen kollade vi på tv en stund..o då bestämde han sig för att sova m mig =) bäst! vi somnade ganska sent, men det var sååå mysigt hihi, rummet blev mycket mysigare nu än vad det varit förut.. TACK MICHAEL!

han ville verkligen att jag skulle somna tidigt så att jag inte skulle vara på dåligt humör när jag vaknade idag..men HUR skulle jag kunna vara på dåligt humör kl 08:10 när jag vaknade bredvid mi reycito?! nej, det går bara inte hihi..
och så var han ju liiika söt som vanligt.. =) självklart ville han att jag skulle sätta på tecknat och det fick mig på ännu bättre humör så det ska jag nog börja sätta på, på morgonen innan skolan..hihi

iaf, vi duschade, gjorde oss i ordning och åt..sen fick vi skynda t våra skolor.. första lektionen för mig var matte, o d gick jätte bra.. eftersom jag pluggat ganska mycket så förstod jag allt..(hade till och med gjort en läxa utan att veta om det..) läraren var nöjd med mig idag..det var ett tag sen! haha ;p

nu sitter jag gå på tråkiga svenskan o vill bara åka hem o lägga mig på sängen o kolla på tv.. men jag har mentorstid och engelska kvar =/

min graviditet

idag är jag i fjärde månaden o 4 dagen, alltså 16 veckor o 4 dagar.. och jag har läst att man ska börja kunna känna barnet sparka eller så..man skulle typ lägga sig på mage en stund och sen så kom de, o efter det skulle man känna alltid känna igen de.. jag har gjort det men jag känner inte något än..vill verkligen! men det kanske är för tidigt än..jag har iaf börjat få liiite mer mage o illamåendet har varit borta ett tag.. har börjat med mina järntabletter och jag känner att jag är mindre hängig..skönt faktiskt..

den 4 mars får jag reda på vad det är för kön.. har alltid velat att första barnet ska vara pojke, men egentligen spelar det ingen roll.. =)

måste oxå GRATTA min syster Eve som oxå är gravid, hon har 6 veckor mindre..men ååhh vad kul det ska bli!! GRATTIS SYRRAN! älskar dig o frutillita massssor!

nej nu måste jag fortsätta skriva novell.. skriver snart igen!

bamsekraaaaaaaaaam från mig å pipas :)

bäst!

igår hade jag jätte mysigt med min bebis, mamma, min syster o hennes man..vi käkade gott o sen så kollade vi på film o åt en massa snacks o sånt..hihi jätte skönt var det! medans älskling fick massage av mamma (hon är massageterapeut, om inte jag nämnt det tidigare..bästa oxå!) så började vi kolla på bruce den allsmäktige o sen så kom älsklingen, han var heeelt död..haha bebis! mamma hade bakat äppelkaka oxå så det åt vi, fett gottt!
vi kollade klart på filmen sen gick min syrra o hennes man hem o vi kollade på tv o myyyste jätte mycket. väldigt senare gick vi o la oss...

idag, vaknade vi ganska sent o åt frukost..sen började vid med städningen i mitt rum, vi möblerade om och verkligen städade.. älskling gjorde det tunga jobbet och jag gick igenom varenda sak, fick jätte fina lådor av mamma, av typ trä där jag kan ha mina grejer i, skit bra! när allt var klart myyycket senare, fortsatte vid med resten av lägenheten..tack michael mi amor!! iaf, när vi var klara med allt, lagade vi mat o sen så träffade jag jempan som var här i tensta en snabbis..
när jag kom upp så låg bebis o sov på min säng, sååå jävla söt! ohhh bebissss.
så jag la mig bredvid honom o så myste vi en stund, o vid sju skulle han gå..så fort han gick började jag sakna honom o hans pussar..jag sov en liten stund o sen kollade jag på tv med mamma, sen duschade jag o precis efter det ringde han mig o så pratade vi en stund.

nu lyssnar jag på musik o snackar m jempan =).. förresten blev fredagen lyckad..vi drog t stadshagen o alla var där förutom michael som jobbat hela dagen så han var helt död.. vid 3 drog jag hem t honom, utan hans pappa (skule åka med honom)..orkade inte vara kvar t 5 plus att jag ville vara med min bebis, men jag dansade en massa o hade skit kul!

o det får räcka för idag.. hihi nu ska jag fortsätta lyssna på musik och prata m jempan min bebis!


pussar å kramar

och så en annan sak..vad är det med tjejer som inte kan hitta egna killar att ragga på? förstår inte att det kan vara ett så stort problem.. haha!

te amo michael mi amor, gracias por darle alegria a mi vida mi reycito precioso =)


nej tyvärr

llamada d emergencia -daddy yankee är MIN låt =)

hittade den här i datan så jag fyllde i den o nu lägge jag in den här :)

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[-] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[ ] Jag har en tatuering.
[-] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. - har haft
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.- industrial på örat, ögonbrynet och läppen.
[ ] Jag har fräknar.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.- min bebis :(
[-] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.- i magen =D
[ ] Jag har mist ett barn.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[-] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Spanien.
[x] Jag har varit i Chile.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: mamma
Du pratade i telefon med: mamma
Du kramade: mamma
Du skällde på: michael
Du sportade med: lulu(syrran) igår =)


SENAST DU
Skrattade: hela tiden..
Grät: d va ett tag sen
Filmen du såg: bolt..HAHA JEMPAN!


torsdag den 12

ohh imorgon är det fredag den 13..läskigt! för något år sen var jag o jennifer ute precis fredag den 13 o ja, d va inte kul..näst sista fredag den 13 var jag mitt ute i en skog o då blev jag och en kompis jagade av hennes dåvarande pojkvän..det var INTE kul alltså.. o imorgon så har jag engelska prov om typ häxor o massa shit..precis t det datumet.. =/
hoppas inget annat läskigt händer hihi, ska ändå vara med min bebis =D

iaf..
idag var jag inte i skolan, jag mådde dåligt hela natten o då kunde jag ju inte sova, och i morse när jag mådde bättre så var jag ju hur trött som helst..så jag sov till sent o sen träffade jag michael i kista, han hade tid hos tandisen så vi gick dit o sen åkte han hem o skulle byta om t sina jobbarkläder fyfan vad han är heeeeeeet i dom!! iaf, jag träffade jempan i kista när han var hemma, sen när han åkte tillbaks t kista sa vi hejdå o sen så gick han. då gick jag o jempan runt i kista o träffade micke, som oxå fick gå runt m oss en stund..sen skulle vi alla dra hem så, d blev ba en kort sväng vi tog ;p

jag kom hem, åt såklart, la mig o kolla på tv men bestämde mig för att plugga till imorgon, så det gjorde jag o d va inte kul asså.. =(
nu väntar jag på att älsklingen min ska ringa o så väntar jag på att mamma ska komma hem med min choklad som jag e sååå jävla sugen på!
o inte vilken som helst..för d första ska det vara Marabou, inge annat shit. o sen ska d va apelsin krokant...ÅÅÅH mamma kom hem fort!!!

hihi ska iaf lyssna på lite musik nu o ba chiiiiilla asså ;)

puss å kraaaam <3

glada kro

hej! jag var som sagt o tränade, det gick skit bra..tyckte verkligen om passet med tjejen (som var instruktör) som instruktör. ska nog gå på söndag oxå o sen nästa vecka..skulle ju börja med vattengympa men syrran vet inte när hon ska börja än o själv vill jag ju inte gå, så därför blir det "land" träning som gäller.. kanske till och med går på ett salsaareobics pass, vore ändå fett nice =)

iaf..kom hem, satte på musik..väääldigt högt, o hoppade in i duschen..det var så skönt! sen satte jag på mig badrocken och ba satt framför datan typ, väntade på att mamma skulle komma hem och åt..
har smsat lite m jempan som, som sagt, är i tyresö med daviii o fyfan vad vi har drivit..o sen skulle ju självklart el care chimbo (daviii) lägga sig i, d blev ba roligare haha ;p snackade oxå m min bebis som varit o jobbat på sina två jobb o var helt död på väg hem..han var verkligen död, man hörde det på hur han pratade o han typ sa samma saker flera gånger o märkte det sen..stackars lilla älskling :(
men som sagt e jag SÅÅÅ stolt över honom, min lilla plutt! :) imorgon efter skolan ska vi träffas i kista o vara en liten stund, sen ska han jobba och jag MÅSTE plugga vilket jag inte gjorde idag =/

nu ska jag iaf kolla på tv en stund o prata i tel med zoe hihi =) sen blir det nog sängeeeeeen.. jag e iaf jätte glad, jätte skönt =)

god natt, vi hörs imorgon. PUSSSSSSSAR!


skööönt

hej =D

idag började jag halv 3, o jag hade bara idrott..som jag inte ens fick vara med på haha ;p
jag fick värsta luste att träna så jag smsa syrran o så bestämde vi för att gå o träna step uppe i simhallen. vi ska dra om typ en kvart hihi fyfan vad skönt. när vi slutat ska jag hem o plugga, har engelska prov på fredag och det bara måste gå bra!
imorgon börjar jag tio i tolv. men ikväll får jag sova utan min bebis =( stackars älskling gick upp innan sex för att dra t jobbet o han jobbar t 8-halv 9 på kvällen..stackars lilla bebis =( men han e så jääävla duktig!

saknar jennifer som faaaaaan =( men hon e nånstans  och jag e 100 på att hon inte har det tråkigt alls :D
ska försöka träffa henne imorgon, annars på fredag. MÅSTE vara med henne nu när hon e hemma hihi
vet inte om jag har sagt att jag fick jätte söta bebis kläder av henne, jag ska ta bild på plaggen o sätta upp dom så ni får se =D UNDERBARA SYSTER!

jag har pluggat en massa under veckan o måste fortsätta göra det, måste klara den här terminen med bra betyg. iaf så långt jag kan gå..

på fredag ska jag vara med bebis såklart o kanske jempan dårå..HOPPAS vi drar ut o festar eller nåt..o på lördag så ska jag självklart vara med bebis eftersom det är alla hjärtans dag hihi åhh vad mysigt!

nej, nu måste jag fixa mig o dra upp t simhallen.. vill ba köra ett hårt pass men d får bli om några månader för nu måste jag ta det lugnt.. d blir bra ändå..
önska mig lycka till!

jättestora banan kramar till allihopa hahah ;p speciellt t johanna som fick äta själv idag =( hihi <3

<3

igår skulle jag vara m bebis men d blev lite ändrade planer, så jag träffade jennifer o johanna som e världens bästa tjejer! vi va hos mig ett tag o sen åkte vi t johanna o åt, kollade på Nanny McPhee, då somnade vi.. men värsta gulliga johanna sa till mig att lägga mig på hennes skööööna hästens säng medans hon gick ut m jempan.
när d kom in la jempan sig bredvid mig o sen pratade vi lite skit o somnade grovt.
eftersom jag ALLTID sover mot väggen för att jag får panik när jag sover utåt, var jag den enda som sov skönt..jennifer fick anpassa sig efter hur jag låg och johanna sov på en otroligt smal madrass haha stackars =(
vaknade vid halv 12 o käkade frukost, sen fixade jag o jempan oss o drog hem t mig. vi hämtade våra grejer o drog vidare t henne.
där firade vi viktor m tårta o för min del alkoholfria drinkar hihi men det var jätte mysigt iaf.
sen fixade vi oss och vid halv 10 drog vi på fest i stadshagen, efter att ha varit där en stund kom min syrra o vi hade ganska kul asså men musiken..vet inte.. =/ iaf, vid halv 2 skulle jag dra hem t michael som jag saknattttt o hon skulle hem.
nu ligger jag på min babys säng o skriver o han e där ute o dricker m sin pappa o flera andra..
ska försöka sova nu, e heeeelt död!

pussssar å kramaaar <3

hej kotten

igår åkte jag hem efter flera misslyckade försök att hitta info om socialdemokraterna, kom hem och var heeeelt död!
mamma mötte mig vid bussen och så gick vi förbi  grillen o jag köpte hem en kebab, var så hungrig!
gick hem, åt o pratade med mamma o sen så gick vi o kollade på tv. jag somnade vid 8 o sov t 22, då satte jag mig vid datan en stund o fixade m låtar t mobilen o mp3n. sen duschade jag o gick o la mig, läste ut boken jag lånade igår haha men den va grymt bra!
jag somnade vid halv ett o vaknade idag vid 8, duschade, åt, fixade mig o drog t skolan. träffade jempan i vällingby men dom ba lämnade mig själv på lektionerna =(
iaf, mötte jennifer vid 2 när jag slutade o så åkte vi, jag hem t tensta o hon t väsby.
när jag kom hem hade mamma lagat mat t mig så jag la mig framför tvn o åt, sen sov jag i någon timme o då ringde bebis o väckte mig, fixade mig o drog hem t honom. nu e jag hos honom men ska hem om en liten stund, måste gå igenom matte o sen sooova, börjar tidigt imorgon =(

hoppas ni haft en bra dag iaf!
PUSSS

nu e jag på g igen!

hej på er, ni som läser min blogg :)
hoppas allt e bra m er.. med mig har d varit lite uppochner faktiskt, har mått bra sen varit jätte sjuk o dagen efter bara varit trött o hängig. men allt funkar nu, JEMPAN kom ju hem från Chile i måndags o då fick jag en massa presenter, bästa var ju ändå lilla tshirten t min bebis där d står PIPAS på haha, sååå jääävla grym! iaf, så har jag varit hos jennifer, käkat gott o kollat på film. snackat en massa o kramat varandra o ba varit tvugna att säga till varandra varje halvtimme att "jag e så glad över att få va m dig nu, jag har saknat dig så mycket" o sen en till kram. UNDERBART!
vi har varit en massa hos henne o haft jätte mysigt. igår kollade vi på en skit bra film; En officer och en gentleman
alltså, den e så jäääääävla grym! o han e så jäääävla het..fyfan! iaf, efter det somnade vi och jag fick till och med sova med henne i typ en timme tills hon gick o la sig med sin mamma =(
jag vaknade vid kl 10, käkade en jättegod frukost hennes mamma gjort o sen åkte jag till skolan,börjar ju som sagt 12:15 på onsdagar.
först hade vi lästimme o sen idrott, vi slutade vid 4 o då fick vi åka tillbaks t skolan för vi skulle jobba med ett projekt, sitter i skolan nu förresten.. MEN, vi måste ringa någon från Socialdemokraterna för att få mer fakta om arbetet vi jobbar med.. vi behöver helt klart, mer tid.

snart ska jag hem o käka, kolla på tv o umgås m mamma som jag saknat dom här två dagarna.. förresten har jag inte sovit hemma på några dagar, har ju sovit hos michael o sen hos jempan. ikväll blir det min säng, men först blir det boken; Eskort jag lånat här i skolan, ÄLSKAR att läsa..har läst minst 7-8 böcker på typ 2 månader =)

Nu ska jag försöka jobba lite..måste verkligen få bra betyg den här terminen eftersom det kommer bli min sista termin på ett år, för från och med sommarlovet ska jag vara mammaledig!
jag e i 14 veckan, på fredag 15de. fett mysigt o snart ska jag o michael på ultraljud o se på pipas hihi.
illamåendet e borta, men ibland kommer det tillbaks o då får jag ta postafen som hjälper otroligt mycket!
och så måste jag..

köpa järn tabletter
fortsätta ta mina vitaminer
köpa lite bebis kläder bara för att få börja känna att det är på riktigt
kolla barnvagn o måla om i rummet, fast det får bli om ett tag.


nej nu måste jag verkligen jobba.. ska fortsätta skriva så ofta jag kan =D

PUSSS Å KRAM PÅ AAAALLIHOPA!!!

här kommer en bild på mina underbara flickor mimi och toti

 ÄLSKAR MINA BEBISAR SÅÅÅÅ MYCKET!

sorry

har inte orkar blogga, har inte ens pallat sitta så mkt vid datan..
jag har varit jätte sensible, kmr inte ens på ordet på svenska hahah ;p
men jag har iaf tagit det lugnt o nu e jag hos min bebis som sitter i vardagsrummet m sin pappa som kom hem från colombia igår =D

lägger in den här grejen som jag hittade på jettix sida men med min svar dårå :D

Vilken svordom använder du mest?

hijoeputa
Äger du en iPod?
haha nej..

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
10:15

Hur många resväskor äger du?
två

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
både och.. 

Vilken var den senaste filmen du såg?
righteous kill
Har någon av dina vänner barn?
nej men en från familjen o en kompis e gravida, o jag dårå..

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
köpa? biljett t nåt varmt ställe asså..

Har någon någonsin kallat dig lat?
haha ja..=/

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
en bränd reggaeton skiva

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
 vanlig mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
yes..

Använder du huvtröjor?
kan hända..

Kan du vissla?
jätte fint o högt hahaha

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
ja, i chile..

Vem var den senaste som ringde dig?
"viktoria" men så fort jag svarade så la hon på..

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
haha jag vet att dom gör, de har inget bättre för sig..
Tittade du på tecknat när du var liten?
gör det fortfarande men väldigt sällan då jag tkr att det suger.

Hur många syskon har du?
3 systrar från mamma o en bror från pappa 

Vilken film kan du alla replikerna till?
GRASE spikat och föräldrafällan

Äger du några band-t-shirts?
haha nope

När flög du senast?
april, hem från chile

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
3 och en matbordssoffa typ

Läser du för skojs skull?
jaaaa hela tiden

Pratar du några andra språk?
Spanska o english, o hijoeputa språket haha

Diskar du din egen disk?
när mamma ber mig snällt hahah, ja det gör jag..när jag e hemma

Har du gråtit offentligt?
gråta-offentligt e mitt andra namn

Har du en stationär dator eller en laptop?
en stationär hemma o en bärbar hos min bebis 

Försöker du alltid lära dig nya saker?
yes, men sen så kär man sig nya saker varje dag ändå..

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
har tre piercingar, en PÅ läppen, en i ögonbrynet o en i örat..ska tatuera jennifers o mitt barns namn

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
spelar ingen roll, dagens dejter e typ att stå i porten o röka

Kan du kasta macka?
ja, brukar göra det när jag har tråkigt eller inte är i skolan..hahah 

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
eh ja?helt onödig fråga

Har du en blogg?
ja..

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
var? jag går fortfarande i gymnasiet o ja kan tala om för er att det står mellan matte och historia

Gillar du din boendesituation?
yess

Vilken är din favoritfrukt?
apelsin o kiwi
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
haha neeeeeeeeej

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
19, helt onödig ålder!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
ganska faktiskt..

Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
michael men det gick över på mindre än en minut

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
min baba valde det, han måste ha varit beng hahah

Gillar du senap?
på mat ja

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
vore fett jävla skönt men jag skulle aldrig våga 

Sover du på sida, mage eller rygg?
alla möjliga, måste passa på nu när magen inte stör hihi
Har du någonsin köpt något från eBay?
nejsan

Tycker du om att krama folk?
ja faktiskt, är ganska kärleksfull av mig

Skulle du säga att du är trendig?
haha nej normalt  typ

Äger du en digitalkamera?¨
ja absolut 

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
skulle säga att jag hade kille?

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
star wars? no thanks.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
oufff ska jag verkligen nämna alla?
Tycker du att du är attraktiv?
ja faktiskt asså

Vad är du allergisk mot?
vet inte..

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
nej

Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
kan jag inte tala om än hihi

Vad har du på dig?
svarta jeans, en vit body och en såndär kort "jacka" från gina
Vad var den senaste musik du lyssnade på?

confundido estoy

pusss å kraaaam! godnatttttt


RSS 2.0