yeah

sitter på michaels säng o lyssnar på permitame - om och om igen, påminner mig oxå så grovt om Chile! =D
sov sååå gott till typ halv 4,sen hade jag en hemsk mardröm o då va jag tvungen att väcka Michael o säga att jag var rädd.. han kramade mig resten av natten, sen var det dags för honom att gå upp. oh hatar att han ska behöva gå från sängen :(
iaf, jag fortsatte sova o så vaknade jag för ungefär en timme sen, av Johannas sms.
kmr nog komma lite sent t skolan idag men d gör inte så mkt för vi har nåt som heter nåt konstigt haha o man ska typ kolla på 2as arbete o jag vet inte vad..men d ska bli kul =)

ska fråga johanna om hon vill dra ut m mig efter skolan, o om hon vill o kan så drar vi nog nånstans, kanske kista? o sen så träffar jag nog Michael senare :))

nu måste jag sätta mig på skorna och jackan, min buss går snart!
pusss o kram skumbanaaaaan

tocarte toa

vilka minnen jag har med den låten! ohhh jag vill tillbaks till Chile och ibland till den tiden..men för det mesta vill jag bara tillbaks till Chile! hoppas jag kan åka både t Colombia o t Chile i år, annars blir det bara Colombia =) fett nice det med asså..

just nu sitter jag hos min baby såklart, han städar o tvättar o jag bara chillar..men vadå jag e ju gravid? hahaha ;p
tidigare idag har jag ;

varit på utvecklingssamtal o börjat gråta, det var för att fittkärringen till datorkunskap som jag har hade sagt en massa skit o d va heeelt onödigt eftersom jag inte gjort ett shit av det hon sagt..o iaf, min mentor e ju heller inte världens trevligaste om man säger så..så d gjorde inte saken bättre. men jag fick iaf ett nytt schema typ, individuellt så nu börjar jag kvart över 12, fetttt skönt! =D

följt med mamma t hennes jobb o sen varit o käkat god kinesisk mat på en kinesisk(självklart) restaurang, och friterad banan med glass, finns det något godare?!

träffat Johanna, kollat i affärer, pratat en massa, åkt hem t mig för att duscha o fixa mig

och

åkt hem t min babyyy o här e jag nu! vi ska kolla på Righteous Kill innan vi sover, men jag har inte sagt vilken film det är så jag hoppas han tycker om den! :)

ååh jag SAKNAR skolan, ja det e sjukt.. men jag gör faktiskt det. mamma trodde jag ville hoppa av men det vill jag verkligen inte o faktiskt så blev hon lite förvånad hahah ;p

innan jag slutar inlägget måste jag skriva att :

JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE LILLASYSTER! LÄNGTAR SÅ MKT EFTER DIG DINDY!!!!
vi ses snart kärlek min, ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅ OTROLIGT MEST I HELA UNIVERSUM!!!!!!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS på alla er, speciellt t ala mina bästisar o till hela min klass hahah driver =D

kontroll o hjärtslag

vi vaknade halv 9, helt stressade fixade vi oss o åt o drog t bussen o när vi satt på bussen på g t mama mia i Kista, där jag har mina kontroller, o när vi satt på bussen så ringde barnmorskan och sa att jag hade tid kl 9 o inte 9.30..SMAAART KARO! fick panik för jag ville verkligen inte missa den tiden men som tur är hade patienten efter mig avbokat, så istället för bara en halvtimmes besök hos barnmorskan fick jag en hel timme, skit bra tyckte jag!
vi pratade en massa o hon gav mig en massa information o sånt, sen tog hon blodtrycket på mig o en massa blodprover.. o det bästa av allt var att vi fick höra bebisens hjärtslag, fett gulligt!! 'michael satt där o höll min hand o hade ett leende från öra t öra, underbart! =D

mår inge bra nu o så pratar jag i tel, skriver mer imorgon..

PUSSSSS

saknar..

sitter fortfarande hos syrran o kollar folks bloggar o lite sånt. syrrans äldsta dotter e jätte sjuk o jag tycker så synd om henne! :( KRYA PÅ DIG!- Emely.
andra flickan ligger här på sängen o kollar på höjdarna på tvn..hon e så söööt! nybadad o med en handduk på huvudet haha så jävla gullig.
hon kommer alltid på så jävla roliga saker att säga, sina kommentarer dödar alltså! värsta gullig manan =D

iaf, rubriken "saknar.." står för att jag saknar mina syskon såååå mkt, Annie o Jennifer :(.. Jempan kmr hem den 2 eller 3 februari så det är inte så mkt kvar men Annie vet inte när hon kmr hem, det enda hon,jag och alla vill och hoppas är att hon ska få komma hem innan min Pipas kommer ut t oss :)
och pappa saknar jag oxå, galet mkt.. ohh tråkigt att behöva sakna! men å andra sidan har jag resten av familjen här, o min underbara pojkvän som oxå räknas som en i familjen nu..

jag behöver en baaamse kram o en stoooor jävla fet kyss av honom just nu så jag hoppas han kmr snartsnartsnart!!
sjukt att vi e med varandra ganska ofta men så fort vi är ifrån varandra så smsar vi o ringer o saknar varandra så mkt..fastän vi varit tillsammans i snart ett halvår.. vi är jätte kära i varandra, o det säger vi till varandra ofta oxå!
jag älskar michael sååååååå mkt!!

oh, nej nu behöver jag prata m jempan, logga in eller nåt?!

här kmr en bild på mig o yngsta flickan, Tiziana, när hon var pepparkaksgumma på sitt dagis hihi

jag å tiziana, min bebis! <3världens bästa 5åring!






nu ska jag mysa en stund med henne o med Emely som behöver en massa kramar!
PUSSSSSS

söndag=slappdag

igår kollade vi alltså på filmen som heter Amusement, asså..den va helt sjuk o ja, jag blev rädd som faaan! men bäst som han är så kramade han om mig under hela filmen o sa att han fanns där för att rädda mig från clowner om det kom några hahah :D
sen låg vi o pratade o myste till typ halv 4, då pussades vi godnatt o så somnade vi, han med sin arm runt mig och jag med huvudet på hans bröstkorg, finns inget bättre! under natten vaknade jag av att han pussade på mig o kliade skönt på huvudet..som han alltid gör :) hihi helt underbar pojkvän jag har! sen så somnade vi om, o vid kl 1 vaknade vi, vi myste ett tag o sen käkade vi frukost, fixade oss o drog ut. jag åkte hem t min syster (där jag e nu) o han t jobbet..hade klackar på mig så jag orkade inte hänga med.. jag åt o kollade lite bilder o så, nu sitter jag o lyssnar på Love Lockdown m Kanye West, den e så jääävla braaa!! o så väntar jag på honom, som ska komma hem t mig o myysa m mig o sen sova m mig för vi ska på kontroll imorgon,hihi.

efter det ska vi nog gå runt o ba njuta av varandra en stund o sen blir det nog ba hem o chilla, ingen skola för oss imorgon iaf. skriver om en liten stund igen =) när jag kommit på något att skriva om ;p

puussssssyyyyyy

lördag

idag vaknade jag o Michael vid kl 11, vi myste ett tag o sen gick vi upp o käkade frukost m syrran o barnen. jag mådde skit dåligt så jag gick o la mig en stund, trodde att jag skulle få vara i lugn o ro o ba njuuuta av de sista sidorna av boken Gömda av Liza Marklund som e en gryyyym bok! men det fick jag inte, Michael kom o la sig bredvid o sen kom flickorna o la sig bredvid oss på min säng fett söta!  sen kom min andra syrra o skulle hämta min syster o äldsta flickan för att dra t Ikea, lillan vägrade så vi satte oss vid bordet och bläste pennor, jag gjorde en jätte fin blomma t Michael som han hängt upp i sitt rum haha fett gullig :)
Michael drog efter en stund o jag gick o la mig en stund, läste ut boken o sov en stund. jag vaknade vid halv 5 o gick o kollade på tv m mamma o lillan, sen duschade jag o fixade mig (sminkade, plattade håret, valde kläder...) o vid halv 8 var han nere i min port, vi skulle egentligen på bio idag men under dagen ändrade vi oss o bestämde oss för att lämna det till nästa helg men då kanske vi ska t Cosmonova istället. så vi gick o käkade på max i stan istället, vi satt där ett tag o pratade o sen drack vi kaffe.. när vi, någon timme efter, skulle röra oss därifrån så skulle vi t vattnet där vid kungsträdgården men det far för kallt så vi åkte hem t honom istället. när vi kom fram t Akalla gick vi förbi o köpte lite godis,glass o juice =) nu sitter vi i hans rum o han fixar med lampan han köpte igår..snart ska vi kolla på en läskig film med clowner (jag kommer DÖ!) o myyysa, OM han ska få krama mig under hela filmen+natten!! t.o.m t toan får han hänga med haha ;p
har iaf haft en jätte mysig dag m familjen och bebis! imorgon ska vi upp vid 10 o jobba, sen ska vi hem t mig. på måndag är min första kontroll, vill bara diiiit! förresten är jag i trettonde veckan sens igår =)

jag berättar inte så mkt om graviditeten än eftersom det inte känns så mkt än förutom att mamma o mina syskon har känt på magen o sagt att den blivit mkt hårdare o flera säger att jag redan börjar få mage, jag har iaf gått upp i vikt men jag har läst att det kan bero på att man har en massa  vätska i kroppen, ska iaf inte gå upp mer än 5-6 kg!

snart kommer våren! hoppas jag hihi.. lyssnar på Mariah Carey - Can't live if living is without you o den påminner mig fett mkt om Jetti, bara för att du kommenterade så haha men fan vilka minnen vi har..eves lägenhet 2004, remember? hahaha :D

meeeeeen iaf.. nu ska jag vänta på min älskade pojkvän o sen kolla på läskiga filmen (uhuhu dör redan!!)

PUSSSSS å KRAAAAM t alla SPECIELLT T GETING! haha :D

huvudvärk kan komma plötsligt..

treo, lindrar snabbt och effektivt! yess! det är min favorit, men..nu har jag så sjuuukt ont i huvudet o d e inte lika kul =(
kan inte ta ipren, d står att gravida inte bör ta d, jobbigt! inget annat funkar på mig =(
MEN, jag har världens tur! min mamma (världens underbaraste mamma!) e diplomerad massage-terapeut så hon kan allt om punkterna i kroppen, typ att om man trycker på något speciellt ställe så fungerar det på någon helt annanstans i kroppen, fett grymt! men iaf.. så hon ska få massera mitt huvud en stund.. kanske tar en helkropps-massage oxå..lika mysigt varje gång, i hennes massage rum med sin massage bänk, lugn musik, tända ljus o doftessenser.. fast d e inte lika skönt varje gång..ibland gör d så jävla ont haha ;p iaaaaf..

idag vaknade jag och Michael vid 7, skyndade oss t tandläkaren o efter det åkte jag hem o han t skolan..
jag mådde sjukt dåligt så jag sov till typ halv 2 när han sa att jag skulle dra, men då hade jag ju inte fixat mig. det fick jag göra skit snabbt o sen gick jag o hämtade ut ett paket från H&M som jag väntat på. det tråkiga var att jag inte fick mina espadrillos som jag beställt ("sandaler" med öppen tå och kilklack av naturmaterial) förra sommaren köpte jag aldrig såna o eftersom de kmr att användas den här sommaren med köpte jag alla fyra färger på en gång (brun,naturvita,svarta och cerise).. skulle få dom i början av februari =) fick iaf mina solglasögon, mina ögonskuggor och en cardigan till våren.. jätte bra :D

när jag varit o hämtat paketet så skyndade jag mig hem o drog lika snabbt t tuben, åkte t stan o mötte min bebis. vi gick t gallerian o så köpte han sina lacoste skor som e så jääävla snygga! spray t skorna o inlägg. vi drog vidare t claes ohlson där han köpte flera saker t sitt rum o presenter t min systersdöttrar, sååå fucking sööt han är! t den äldsta köpte han blåspennor som e skit grymma, o t lillan köpte han pärlor för att dekorera olika plattor, hihi OM dom blev glada!
sen drog vi t BK o käkade, sen t JC där han köpte kläder o sen t Åhléns där han köpte en ny parfym (det räcker inte med hans 78 som han redan har tycker han,haha.) han köpte lite grejer t mig med..bl.a. köpte han en mandelolja som jag ska smörja in mig med varje kväll, och läppbalsam till mina lite halvt torra läppar =)
sen fick det va, vi åkte hem med en massa påsar och mötte mina två syskon. när vi kom hem hade mamma o flickorna bakat bröd, så medans det var i ugnen så "ritade vi" med blåspennorna o sen åt vi.. när alla ätit klart spelade vi Fia, jätte mysigt :D

det gulligaste av alt var ändå att jag fick en liten nalle där d står "världens bästa mamma"! han sa att jag skulle bli det, heeelt bäst han är!!

nu kollar mamma, eve(min syrra) en av flickorna o min bebis på tv.. ska vara lite social men jag måste bara få säga att vara och sova med min älskling är det BÄSTA som finns!

PUSSSS!! maaaaaaassa kramar t annie o jenni som e i chile oxå hihi

döööör!

är hos Michael nu, vi har badat och kollat på film..nu ska vi kolla på en annan och sen sova, för imorgon ska vi upp tidigt..ska t tandisen med honom =) efter det ska jag till skolan (tror jag) o va m hanna hihi =)
efter skolan (om jag går) ska vi t kista o gå runt, han vill kolla skor o lite sånt..lugn fredag blir det iaf.
nu ska jag kolla på film!

ÄÄÄLSKAR den här låten! lyssnar på den hela tiden, stackars Michael..hihi




fostret, uhuhu jätte söt!

ungefär såhär ser det ut i 12 veckan, fostret är ca 5,5 cm från hjässan till rumpan
helt söt!




källor:
http://www.google.se

torsdag,skönt!

ingen skola för mig idag, igen..det börjar bli lite tråkigt, vill ju vara m hanna och millan men jag mår inge bra alltså..(förresten är det ändå lite skönt att va hemma hihi)
min mentor ringde o väckte mig, hon ville kolla lite hur jag mådde och så,sen så fick jag tid för utvecklingssamtal på tisdag. det blir perfekt eftersom jag ska på min första kontroll på måndag o då vet jag lite mer o så ska jag be om ett intyg oxå, så dt kan jag visa för henne på samtalet =)

iaf, när jag väl vaknat sprang jag till köket och tog postafen så jag inte ska behöva må dåligt idag, gjorde toasts o ringde syrran, vi pratade i en timme men dt e så kul att prata m henne, om allt! kollade priser på internet, vill börja m vattengympa, som hon oxå ska börja..och eftersom jag inte vill gå upp mer än 5-6 kg nu när jag är gravid, o eftersom jag inte e världens duktigaste när det gäller motion så skulle det bli fetttt nice att gå på vattengympa o ännu bättre m syrran :) meeeen det gick inte att se priserna på min sega data =/ typiskt...så hon skulle kolla det åt mig, sen pratade jag med mamma o då sa hon att jag oxå skulle prata m barnmorskan på mama mia, där jag ska gå på mina kontroller, o kolla m henne om priserna o sånt..


iaf, idag ska jag bara vara hemma o ta d lugnt typ, lite senare ska jag träffa Michael o dra hem t honom, ska sova där ikväll för han vill att jag ska m till tandisen imorgon haha fett söt..så vi ska nog ba mysa o spela crash =D


imorgon ska jag inte heller till skolan o de e fetttt skönt för vi börjar skit tidigt o slutar fett sent o d pallar inte jag! inte den här veckan.. ingen aning om vad vi ska göra på kvällen, utgång blir det nog inte för jag har ju mått dåligt o så.. plus att det inte finns tillräckligt med pengar för att gå ut o klubba..sen så sparar jag hellre pengarna t annat, t.ex. till när jempan kmr hem o vi kan gå ut o festaaaa! (helt onödigt att spara pengar eftersom jag ändå inte kan dricka.=/)


har läst lite om vad som händer o så under vcka 12, alltså ungefär tredje månaden, och det står såhär;


"Nu börjar bebisens ansikte se mer mänskligt ut, även om den fortfarande bara är c 5,5 cm lång från hjässa till rumpa och väger mindre än 14 gram. Ögonen har nu förflyttats från sidan av huvudet och sitter närmare varandra. Öronen sitter nästan där de ska på en "färdig" bebis.

Om man trycker på din livmoder så rör sig bebisen, men du kan inte känna dess rörelser ännu. Fostrets nervceller har multiplicerats snabbt och synapserna håller på att utformas. Fostret har fått nya reflexer: om man rör handflatan så sluter sig fingrarna, om man killar under foten så kröks tårna och om man petar på ögonlocken, så kniper ögonmusklerna ihop ögonen.
De flesta slipper graviditetsillamåendet från andra trimestern, vilket gör aptiten bättre."


heeeelt otroligt vad mycket som händer inne i mig, men att jag inte känner något sånt alls! hihi fett jävla gulligt alltså, längtar tills jag kan få höra hjärtat slå eller se bebisen inne i magen =))


det får va för nuu.. skriver lite senare, igen..

pusssss å kraaaaaaam


lite sådära


nu alla mina kära vänner ska jag berätta om mig själv.. hahah men typ ;



jag är 18 år, o bor hemma m mamma.. har 4 syskon, 3 ganska nära mig o en i chile med pappa.
o vi e baaara tjejer, heeelt underbart!
den äldsta har två döttrar som är världens gulligaste flickor =)


jag går i första ring, mediaprogrammet i hässelby gymnasium
men eftersom jag är gravid nu, i tredje månaden, så kmr dt bli lite problem t nästa år..får gå klart ettan och ta ett sabbatsår, vara mammaledig..o nästa år så får jag början tvåan o plugga klart..det är så jag har tänkt att göra men vi får se hur det blir..


pappan t barnet e självklart min pojkvän, VÄRLDENS BÄSTA pojkvän! vi har varit tillsammans i snart ett halvår, så d har gått ganska snabbt fram men så e d bara.
i början var han inte så på, han var chockad och eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville göra så kunde jag inte säga vad jag hade bestämt mig för att göra, så då var det svårt för honom och det gick lite upp o ner.
men när jag väl bestämt mig, för att behålla, så tog han det jätte bra..han blev jätte glad o sen dess har han inte slutat prata om barnet som kommer.. han e helt på nu o vill verklien följa med på alla kontroller o så..jätte bra manan :D
han tror att det blir en pojke, o d tror jag med..vore fettttt nice för d finns typ bara tjejer i familjen ;p



sen har vi min familj, som fanns där redan från början, tyckte att jag skulle behålla men ville jag göra abort så skulle de finnas där iaf.. min lillasyster Jennifer har varit ett stort stöd, har kunnat räkna med henne, som jag alltid kunnat göra men så har hon varit jätte gullig oxå..nu e hon i Chile o jag saknar henne så jag döör :( MEN, hon kmr hem om 11 dagar så d e jääätte bra manan o plus att hon har en "jätte rolig" present t min pipas, så då längtar jag ännu mer haha :D



min pojkväns familj tog det oxå ganska bra, men eftersom han bara har sin pappa här, hans mamma o syster bor i Colombia där han kmr ifrån, så var det lite jobbigare för honom men nu känns allt jätte bra säger han =)
o så har vi börjat spara pengar för att åka dit tillsammans t slutet av året.. o dit åker vi m jempan o hennes mamma så d blir oxå jätte bra manan :D



d får va för idag typ men jag hoppas att bloggen blir bra.. och JÄÄÄÄTTE MYSIG! haha


PUSSSSSSS å KRAAAAM "han kommer frå Iran" haha (=


jätte myyysig blogg!

det är precis vad den ska bli =)
hade tänkt berätta lite om mig själv, min familj+min pojkvän, och lite annat
men mest av allt har jag skapat bloggen för att berätta om min graviditet, hur jag mår, hur folk tagit det och sådär =)

ska fixa lite o så..jag hoppas jag kan skriva ganska ofta, ungefär varje dag..men annars blir det varannan dag!

PUSSSS! så länge..

RSS 2.0