wohooooooo

jag har haft såååååååååååå kul idag o så ska kvällen fortsätta!!!

vääärsta båt-turen o nu ska vi ut o festa fyy faan vilken gaaalen kväll.. helt jävla glad
lägger ut bilder när jag fått de ;)

måste fixa mig, pussssssaaaarrrrr o GLAD VALBORG!!!


besatt

sån HÄR musik lyssnar karo på UTAN att tröttna
tungt tungt tungttttt

men bora bora ääääägeeeeeeeer!!






livet är underbart!

har haft en bra helg! i fredags var jag, lulu(syrran), victor(hennes man), alexis(andra syrrans man) o jempan o festade i la isla.. det var helt okej faktiskt, skönt att slippa 'sånt' folk. vi var där vid halv 11 för vi skulle se på när d va salsa tävling, o drog vid halv 3.. perfekt! hade sååå ont i mina fötter sen.. vi dansade o hade såå jävla kul! tog en massa bilder så jag slänger in några i slutet av inlägget :)
jempan som skulle till sin baby drog lite tidigare och jag blev lämnad i porten. eftersom mamma sov hos syrran och jag ville sova på mammas otroligt sköna och bekväma säng för gravida-karo(!) så fick jag sova själv, inte bara på sängen utan jag var ensam hemma.. ni som känner mig vet att jag e ganska rädd o så.. men det gick så bra.. kollade lite på csi o sen på en tung film o sen somnade jag.. sov till typ 1 på dagen igår, mamma väckte mig o då fixade jag mig, o drog till Spånga By där familjen+kompisar var o grilla =) vi käkade gottgottgott o tog lite bilder där med! ;)

vid 8 när vi kom hem så hade vi inte en aning om vad vi skulle göra, så vi bestämde oss för att göra något VÄLDIGT KUL (haha jempannn) o sen bara softa.. så vi gjorde alltså ingenting igår, förutom att sitta på min balkong, snacka massa skit o ja.. snacka ännu mer skit haha ;) jag la mig vid halv 2 o sov till kl 12 idag.. gick upp, käkade frulle m jempan o mamma, sen satt vi o pratade en stund o så fixade vi våra naglar.. mina blev rosa med svarta "kanter" skit snyggggt! ;)

efter en stund kom lulu med flickorna.. jempan gick ut med de o lulu, jag o mamma gick o handlade.. haha medans mamma värmde pizzorna var vi andra nere på gården o körde "flicka flicka ut" haha d var skit kul men shit vad trött jag blev! hahaha.

vi gick upp, käkade o sen har jag baaara softat.. har precis duschat o skrubbat o allt möjligt, o så har jag smörjt in mig med mandelolja, oooooh så skönt! nu ska jag vänta på jempan som e ute o så ska vi nog sätta oss en stund på balkongen innan vi går till sängs :) imorgon ska jag KANSKE till skolan, sen ska jag träna o så ska jag försöka få med mig jempan till något solarium.. LIVET ÄR UNDERBART! ;)

nu ska jag beställa hem lite saker men slänger in två eller tre bilder iaf.

hoppas ni oxå haft en underbar helg! massa pussar o kramar till er
och
krya på dig mamma! hon e jätte förkyld :( I LOVE YOUUUU!

                   

:)

LYCKLIG!

jag vill bara säga att jag mår huuuuuuuuur bra som helst! jag gör precis vad jag vill och behöver inte oroa mig för massa skit. jag kan äntligen vara lugn och har inte varit såhär glad på ett bra tag!!

jag älskar min son såååå jävla mycket fastän jag inte haft honom i mina armar än, och TACK till mina vänner och familj som stöttar och litar på mig.. ni betyder så otroligt mycket!

såhär mår jag bra och är LYCKLIG!! tränandet får oxå mig på andra tankar o d hjälper som fan =D
nu ska jag njuuuuta av dom här varma dagarna och av min underbara ofödda son. jag ska ta hand om mig, ha kul och leva MITT liv!

hoppas ni oxå mår såhär bra! PUSSSSSAR O KRAMAR!

enfermo de amor

jag var o träna i en timme, min kropp pallade inte mer.. jag körde ben, orkade inget annat.. o sen så skulle jag hem.
men JA! jag fick sitta och vänta på tuben i 25-30 min. det åkte baaara en massa tåg mot akalla men inget mot hjulsta. skit kul! som tur var, pratade jag med johanna i tel så det kändes inte jobbigt.. förutom att jag var hungrig och trött..

jag gick hem till min syster och vi käkade, pratade o skojade en stund.. sen kom mamma o då satte jag mig vid datan en stund (min syrrasdotters data e MYCKET snabbare än min..hmm..) sen pratade jag i tel ett tag och sen kom vi hem.. jag o mamma alltså ;p vi försökte fixa andra datan, men den e helt cp så vi passade på det..
älskling ringde för en liten stund sen o vi pratade ett tag, och nu lyssnar jag på musik..som vanligt =D

gud vad kul jag kan ha genom att smsa med jennifer och hennes mamma haha fyfan vad vi e bäst!

aja, vet inte vad mer jag ska skriva om.. pipas har varit ganska lugn idag, men han börjar nog röra på sig och sparka en massa när jag ligger.. hihi BEBIS! fick förresten se en ultraljuds-bild på min systersdotter och hon e sååå gullig!
men gud vad barnen ska se ut som aliens på såna bilder..hahah :)

nej nu ska jag göra annat :D sapear såklart o ja, sånt man brukar göra när man sitter vid datorn och har GALET tråkigt!

pussssss

träna träna träna

idag gick jag upp vid 10, och käkade frukost.. pratade en stund med mamma, o sen har jag bara slappat framför tvn, o pratat i telefon =) snart ska jag till gymmet o träna idag med! jag vill köra rygg, axlar o armar oxå, inte bara ben.. så jag har pratat med min underbara michael o han ska hjälpa mig med lite olika maskiner.. det ska vara bra att träna ryggen inför stooora magen så jag ska nog göra det idag :) väntar bara på att han ska höra av sig så jag kan dra hemifrån =)

efter träningen ska jag nog bara hem o duscha o beställa hem lite kläder från olika ställen (på internet).. både till mig och pipas.

kom att tänka på hur mycket jag tycker om daddy yankee o hans låtar.. alltså han e såååå het! o han har såå tunga låtar..
just nu lyssnar på jag på Daddy Yankee ft  Randy- Salgo pa la calle, o den såå tung :D
andra låtar jag tycker om galet mkt är No es culpa mia och Que tengo que hacer, dom e fetans bra asså..

får ni oxå typ lust att lyssna på en viss musikstil ett tag? jag får typ lust att lyssna på bachata ibland o då lyssnar jag bara på det, andra dagar får jag baara lust att lyssna på salsa, eller techno eller så.. men ibland är det allt möjligt..
för det mesta är det ändå salsa, cumbia och reggaeton och RIGHT ROUND såklart! haha ;D

nej nu ska jag kolla min facebook o vänta på M, jag snackar ju ändå bara skit haha aja jag skriver när jag kommer hem

pussar å kramar

slänger in en bild på vagnen oxå :)


lugnt

oh så skönt.. jag har tagit det lugnt i nästan två veckor.. och

och tänkt en massa på vad som kommer att hända, vad som kan hända och vad som håller på att hända..

har haft en massa saker i huvudet men nu är jag mycket mer lugn.. känns så skönt!


det här är något av de saker jag gjort;

- njutit ute när det varit fina dagar

- njutit lika mycket när det varit mindre fina dagar, men inomhus..

- varit på kattis i gamla stan med jempan o company, åkt gratis taxi till stan och nästan dött när jag äntligen fick känna sängen..

- varit på bio med jennifer, david och michael o kollat på The Uninvited, o varit skiträdd när jag gick hem från tuben..

- sovit en massa

- tränat

- varit på kontroll, och som tur är var allt bra med pipas :D

- fått reda på att syrran ska få en flicka, och en tjejkompis ska få en pojke.. GRATTIS!!

och en massa massa annat!! men det har varit hur skönt som helst att bara slappa o tänka o tänka o tänka tills det kom rök ut örona på mig..


självklart lägger jag upp några bilder (2,3 st) på mig, michael och så ska jag kolla efter någon på barnvagnen.


magen växer mer o mer för varje dag som går och det e hur underbart som helst.. men nu måste jag verkligen köpa mammakläder.. TÄNK att jag fortfarande inte gjort det! :O helt seg.. haha men det får bli i slutet av månaden, början av maj =)

nu ska jag skriva lite om min graviditet o lyssna sönder högtalarna på right round med flo rida o keisha cole.. den e tuuuuuung ;D


min graviditet:

såhär står det om vecka 26:


Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu ha c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.


Mamman

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.


Jag säger om vecka 26: min barnmorska sa att min livmoder var ungefär 3 cm ovanför naveln, och så har jag ätit balanserat och näringsriktig kost och har bara gått upp 3-4 kg på 4,5 månader..så det är ju olika faktiskt.. men jag e glad att det som växer bara e magen o inte annat =)


jag har en ganska bra graviditet, men jag har urinvägsinfektion ofta och då måste jag ta antibiotika.. och så ska jag få ha dropp med antibiotika under förlossningen sa min barnmorska..


pipas rör på sig heeeela tiden, och sparkar en massa.. man kan se när han sparkar, skit grymt!

jag pratar med honom varje dag, berättar lite om dagen, om vad jag tänkt på, och om hur mycket jag älskar och längtar efter honom!


michael pratar också med pipas, vilket är väldigt bra för att barnet ska lära sig att känna igen rösten redan nu.. och då sparkar pipas oftast.. har läst att barnet kan sparkas när det tycker om något eller så..


jag kan erkänna att jag tyckte det var lite konstigt att prata med "sig själv" i början, men det är ju inte så. han lyssnar ju.. och han måste ju få höra mig prata med honom, det kommer jag ju göra sen när han e född oxå.. så det e inte alls något konstigt med det! nu e jag till och med van :))


nej, nu ska pipas och pipas mamma gå o lägga sig.. ska kolla lite på tv och sen soooova, har varit o tränat idag och jag e heeelt sliten!

ni får ha en jätte skön vecka, massa pussar o kramar!

   


tisdag den 7 april

igår träffade jag som sagt jempan i akalla, vi köpte glass o satte oss på en bänk o pratade o skrattade en massa..
sen gick vi upp till m och hämtade smutstvätten, gick ner t tvättstugan o ja..tvättade..

medans kläderna tvättades var vi i michaels rum o kollade lite grejer på nätet.. det var jätte mysigt.
vid sju var kläderna klara och då kom michael hem oxå =) så vi käkade, satt vid datan en liten stund till o umgicks alla tre. vid 8 rörde jag o jempan oss mot mig, men vi köpte chips, cola o godis som vi skulle äta med emely =)

vi kom hem, o såklart så var det något som inte skulle funka, o det var filmen som var problemet nu. den funkade inte, så vi såg på CSI o sen på ballar av stål, fyfan vad roliga de är!

sen drog jempan o jag kollade på tv med mamma o emely. vid tolv somnade vi.. hade en ganska bra natt. tror att jag sover mycket bättre när jag sover själv.. =/

idag vaknade jag vid 10, precis när jag hade fått min godmorgon-kram av mamma o skulle äta frukost ringde telefonen o de bad mig gå ner till källaren och öppna porten.. jag förstod på en gång vad det var och blev överlycklig!!
det var barnvagnen :D så de lämnade vagnen hemma hos mig och då "byggde" mamma, emely och jag den.. den e såååå fin!! =D

vi skulle fixa rummet men mamma hade ett möte så hon drog dit o jag o emely gick hem till min syster, som bor ganska nära mig. vi har kollat på lite grejer o sen var vi ute i solen en stund. men det blev lite kallt så vi gick in o drack te istället haha. nu har mamma o tizi kommit, så jag ska vara social =)

hoppas ni haft en bra dag! puss å kram

YES!!

det är fett fint väder och världens bästa jempan är på väg hit, vi ska njuta av dagen på en bänk, snacka skit o äta glass! o så ska hon få hjälpa mig att tvätta moahaha :D YESSSS! har inte varit med min bebis på tusen år, men idag ska vi vara o ha kuuul som vanligt =D

nu ska jag fixa smutstvätten o sen ska jag duscha ;)
PUSSS fuckerrrrs

HAHAHA jag kommer bli sååååååååå dödad!!! det blev jag nästan så nu får den här räcka =)


    ouh säxiii

god dagensss

wahaha
ovanligt att jag e uppe den här tiden? ja! men grejen e den att jag vaknade vid halv 10 o kunde inte somna om sen så det fick bli att ligga på sängen, ta bilder på magen o smsa med jempan :D

inatt kunde varken jag eller michael sova bra alls, det var sååå varmt och vi har ju båda varit jätte sjuka så vi vågade inte  sova med öppet fönster.. men till slut somnade vi..
vi kollade på monsters vs aliens, eller en stund iaf. resten av filmen ska jag se med min systers dotter emely när jag kommer hem och det får bli efter att jag har tvättat. har tvätt tid kl 16:30-19:30, så jag är nog hemma vid halv 9. vi ska tjocka oss oxå, ska köpa lite godis, chips o läsk på vägen hem. det vet hon inte, så hon blir absolut glad! haha :D

det är så fint väder, eller så ser det iaf ut genom fönstret.. har sån lust att äta calippo cola, men jag orkar verkligen inte gå ner o köpa en =(

imorgon ska jag träffa jempan, hoppas det är fint väder så vi kan ut o njuta av dagen!

nu ska jag äta frukost. jag skriver lite senare.
massa pussar från mig och min underbara pipas!


uppdatering!!!

hej och förlåt.. har varit såå sjuk, o så har jag inte data hemma. ibland funkar den o ibland inte, o jag pallar heller inte fixa den.. så ja, då blir det såhär.

i både tisdags och onsdags var jag bara hemma, mådde ju så dåligt. blev sjukskriven av läkaren till slut, men bara för en vecka.. så d sög ju lite, men nu mår jag ju lite bättre ändå så jag ska försöka gå till skolan, även om det är sååå jobbigt men det är sååå viktigt oxå..

eller i onsdags var jag i stan o köpte mina converse, ohh jag älskar converse alltså!! köpte de vanliga höga vita.. så snygga! o d passar till allt, det är det som e bäst!
okej, kanske inte värsta balklänningen men till det jag använder och det e perfekt! :)

i torsdags (om jag minns rätt) var jag i stan igen.. men oh, (Zoe! om du läser det här, kan du säga vilken dag det var vi sågs i gallerian, i onsdags eller torsdags..?) haha har så dåligt minne så det är sjukt. iaf vi skiter i torsdagen.

i fredags var vi i stan igen, o hämtade ut biljetterna till premiären av Fast and Furious. sen drog vi till akalla, michael klippte sig o sen drog jag hem, färgade håret o duschade o fixade i ordning mig o så drog jag. jag var lite sen, så när vi kom t bion hade filmen börjat för några minuter sen, o ja. d va ju inte lite folk, o typiskt att vi satt längs ner (på balkongen) o längst in.. så ja vi störde typ halva biografen haha pinsamt men aja. filmen var skit bra alltså! verkligen en film jag rekommenderar =D.

och igår så var vi hos min äldsta syrra o åt empanadas med min familj. efter 4,5 empanadas var(!) så drog vi t kungsträdgården o promenerade därifrån till slussen, o satt framför vattnet o pratade o  tog bilder! det var galet mysigt :))

sen åkte vi hem t michael, kollade på film o så somnade vi (läs han), jag kan inte sova om nätterna, det är så jobbigt.. för det första så snarkade michael som fan, o d va sjukt jobbigt.. sen hade jag svullna ben o fötter så d va inte så skönt det heller. och så rör pipas på sig sååå mycket och ska sparka hela tiden när jag håller på att somna haha. men jag pratade lite lugnt med honom o hade händerna på magen o han lugnade ner sig, helt ärligt. det var grymt! oh vad jag längtar efter honom!!

vid tolv idag vaknade jag och käkade frukost, sen var jag o bokade tvätt tid till imorgon o så har jag kollat min mail o duschat o så.. nu väntar jag på min baby som kommer hem från jobbet om typ två timmar o då ska jag dra med honom till mig, måste ta mina 76 tabletter..(penicillin,omega3 för gravida, järn och vitamin tabletterna) o sen så får vi se vad som händer, inte värsta vår vädret idag. och det är ju lite tråkigt eftersom det var så fint väder igår.. men vi kanske ändå drar till stan, vill köpa ett lila linne, såna där långa, på gina. o kolla runt lite o ja, vi får se vad som händer bara.. :)

slänger in några bilder på oss som vi tog igår!
hade tänkt skriva lite om min graviditet, om mina tankar o så eftersom jag e ganska långt gången nu. hoppas det blir lyckat!

min graviditet

jag är i vecka 23 och två veckor nu, alltså är jag inne i min sjätte månad. eftersom 20 veckor = 5 hela månader + 3 veckor blir till att jag är inne i min 6 månad. min äldsta syster förklarade det för mig och min andra syster (som oxå e gravid men är lite mindre gången) och vi tycker det är sjukt komplicerat. iaf såhär står det på http://www.pampers.se/ :

Sagostund. " Mitt favoritljud är min mammas röst när hon sjunger eller pratar med mig." När nu benen i öronen har hårdnat, kan babyn höra dig och föredrar din röst framför allt annat. Ge ditt barn en daglig dos genom att läsa, prata eller sjungaJu mer barnet hör din röst desto mer bekant kommer den att vara för barnet när det väl är fött.

Den magiska påsen. Fostervattnet som omger ditt barn är den perfekta miljön för att det ska växa och bli till ett friskt nyfött barn. Den salta vätskan håller barnet varmt, skyddar det från infektioner och är tillräckligt elastisk för en rörlig kropp under utveckling. I detta stadium innehåller fosterhinnan en halvliter vätska, som renas var tredje till var fjärde timme.

Vikt och längd. Ditt barn ser ut som en liten, smal nyfödd. Barnet väger närmare 450 gram och är 23-25 cm långt.

vet inte om det stämmer 100% då jag läst lite annat på andra sidor, men litar mest på pampers o libero.se.

känslor och tankar

allt känns jätte bra, förutom att jag inte kan sova om nätterna. mina ben o fötter svullnar upp och så är jag kissnödig var femte minut. det kan finnas gånger då jag har varit på toa och när jag väl har lagt mig igen så är jag så kissnödig att jag tror att jag kommer att kissa på mig på väg till toan.. det är jätte jobbigt.

sen har jag inte fått värsta magen än, eller alltså. ibland är den värsta o ibland är den inte värsta alls.. undrar vad det beror på? jag är ju som sagt inne i min sjätte månad..

vet heller inte hur jag ska ligga för att sova skönt, kan ligga på rygg men sen måste jag byta ställning eftersom mina ben gör ont eller så sparkar pipas för mycket så d nästan gör lite ont. då lägger jag mig på sida men det blir så "tungt" att sova så, känns så obekvämt. så då lägger jag mig snett på mage, o det är jätte skönt. för en stund. så, så håller jag på under hela natten.. inte skönt! bättre blir det ju inte av att ligga bredvid sin pojkvän som snarkar hela jävla tiden.
då tänker jag, stackars.. han är så trött. den tanken går över till "men hallå? jag e gravid, jag måste oxå få sova gott!!" o så håller det på en stund, tills jag väcker honom lite lugnt och med orden "mi amor, eller bebé" (man ska aldrig väcka någon genom att säga dens namn eller för snabbt, förutom om det är akut såklart, för då vaknar de för det mesta på fel sida...bra att veta va?! =D) o så bad jag honom vända på sig. men det hjälpte inte.

när han gick vid 6 imorse, då kunde jag äntligen sova riktigt skönt. var så trött då så det fanns inga problem.. tills barnen här ute började skrika o springa runt vid 7, 8. GREAT!

i alla fall. jag längtar efter att få ha pipas nära mig och mysa med honom. oh gud vad underbart allt ska bli! längtar längtar :) hoppas det går snabbt!


nu ska jag kolla på fast & furious igen. men slänger in några bilder nu =)

massa pussar till alllla som läser min blogg! kommentera gärna!


     

förresten, visst är det bättre med den hårfärgen? =)

RSS 2.0