lääängesen!

det var huuur längesen som helst då jag sist skrev ett inlägg men fan, har haft sååå mycket annat att göra..
kan skriva lite kortfattat iaf..

sista veckan innan min bebis föddes, gick jag en massa massa massa med min älskling.. det skulle tydligen vara jätte bra för att skynda på förlossningen lite, det var så jobbigt med en så stor mage och i slutet av graviditeten pallar man inte med nåt längre.
så vi gick en massa iaf, o rörde på oss galet mycket.. en massa skogspromenader blev det :)
sen hade jag värkar, från den 29 juli till 4 augusti hade jag sammandragningar, ibland var de regelbundna och ibland oregelbundna, så det betydde att de var oregelbundna.. något var ju på g men inte sådär värsta.
d gjorde fett ont (trodde jag..) men ah, inget hände.. haha jag var sååå lack!!

den 5 augusti hade jag tid för ultraljud, vi (michael och jag) åkte till Mama Mia (där alla min bebis kontroller var) o så fick vi se delar av min bebis.. hon mätte flera delar av hans kropp och så vattnet.. då sa hon att jag hade för lite fostervatten så jag skulle få åka till Danderyds sjukhus (där jag ville föda) och så skulle de få kolla mig..
så vi åkte hem för att hämta väskorna, ifall att vi skulle få stanna på sjukhuset, det sjukaste var att precis då börjar jag få värsta värkarna, alltså 5 gånger värre än de förra jag fått så vi ringde syrran o så kom syrrans man o hämtade upp oss, mig, michael och självklart min mamma.. vi kom till sjukhuset vid 12 tiden (på dagen) o så fick jag fylla i en massa papper o så fick jag lägga mig på en säng o så mätte de värkarna, hur långt det gick mellan de o hur starka de var.. det gick 7 minuter mellan dem då.
blev flyttad till förlossningen vid 20 och dagen efter, alltså den 6 augusti (samma dag som syrran kom hem från chile o min bästa väns födelsedag) lite efter klockan 7 på morgonen föddes min underbara Davian..

ja, det gjorde sjuuuuuuuuuuuuuuukt ont och fyyyfaaan vad det gjorde ont haha men det var sååå värt det!

mamma och michael fick vara med under förlossningen. TACK MAMMA för att du stöttade och masserade mig under hela förlossningen, för att du orkade vara där fastän jag vet att du tycker att det är en stor påfrestning att se sin dotter lida under så många timmar (för något underbart som är värt det), samtidigt såg till att jag ändå hade det bra och bekvämt och för att du tagit hand om honom, mig och michael under hela denna månad! te amo mamita, y en mis ojos no hay madre como tu, tan perfecta! :)

och TACK MICHAEL, mi amor! för att du stöttade, fanns där under hela förlossningen och bara var där för mig. räckte mig din hand o brydde dig så otroligt mycket om att både jag och mamma skulle få ha det bra och bekvämt under den tiden där. tack för att du drog några DJUUUUPA andetag av lustgasen,hahaha. men mest tackar jag dig för att du är en så bra pojkvän och en av de bästa papporna jag nånsin vetat existerar! yo se q tu haces todo lo q puedes y se nota. te amo mucho mi corazón, eres una parte enorme mia y aparte de eso, ya somos una familia.. måste bara säga en till sak:
 fyfan vilken MAN du är älskling!!



lite senare sov jag med min bebis i mina armar o sen blev vi flyttade till BB-Hotellet..
där...började livet :)

allt e sååå bra med oss, o jag ska försöka skriva oftare.. är annars sååååå upptagen med min underbara son :D

nuuuuu ska jag gå o lägga mig o gosa med min bebis som börjar vakna, sakta men säkert hihi.

puss å kraaaaaaam, godnatt på er! <3

te amo mi vida, mi corazón, mi cielo!


Kommentarer
Postat av: giulia

awww <3

2009-09-02 @ 15:48:13
URL: http://giuly.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej Karo! hoppas allt är bra med dig och lille Davian. Har jag fattat det rätt när jag kollat på din facebook att du och Michael inte längre är tillsammans? vad har hänt..



Vet inte om du är inne på din blogg längre men men.. du får ha det jätte bra.



Puss och kram på dig

2009-11-18 @ 18:48:21
URL: http://nataliieeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0